Home          Muskel Hunde  l     Downloads  
 

 

Muskel Hunde

Muskelhunde er efterhånden ved at være et meget omdiskuteret emne. Jeg har selv en Amerikansk Staffordshire Terrier (Zico) på knap et år og han er absolut ikke nogen "Kamphund" Ligeledes har jeg haft en Amerikansk Bulldog (Sica) og det var hun absolut heller ikke. Det hele går ud på opdragelse og opdragelsen det er ejeren. Ud fra det kan man konkludere at det nok er ejeren der skal have mundkurv på og ikke hunden.

Kigger man på statistikker over hundebid så tror jeg også at man vil få øjnene lidt op for problemet for her ses tydeligt at en kamphund ikke er meget bedre end eks. Labrador eller Golden Retriever. Alle hunde har "dræber" instinkt i sig spørgsmålet er bare om det vækkes. Muskelhunden er dog selvfølgelig stærkere og sikkert også mere farlig end en alm. hund men alle hunde kan bide og alle hunde gør det.

Jeg selv er blevet bidt en enkelt gang. Her var det en Labrador. :-)

Hundens 11 bud

1) Mit liv varer kun omkring 15 år. Enhver adskillelse fra dig betyder sorg for mig. Tænk over det, når du anskaffer mig.

2) Giv mig tid til at forstå, hvad det er, du forlanger af mig.

3) Gør mig tillidsfuld - du er hele mit liv.

4) Vær ikke vred på mig længe af gangen, og spær mig ikke inde som straf.

5) Du har dit arbejde, dine fornøjelser, dine venner. Jeg har kun dig.

6) Tal med mig - selv om jeg ikke forstår dine ord, så forstår jeg, når din stemme gælder mig.

7) Ved du, at jeg aldrig glemmer, hvordan man er mod mig.

8) Før du slår mig, så tænk på, at mine tænder med lethed kan knuse din hånd, men jeg bruger ikke min magt.

9) Når du bliver irriteret på mig, fordi du selv har travlt, så tænk på, at jeg måske har ondt i maven, måske lå jeg for længe i solen, eller måske bare er træt og ked af det.

10)Tag dig af mig, når jeg bliver gammel. Også du bliver gammel.

11)Vær hos mig, når jeg har det svært. Alt bliver lettere, fordi jeg har dig. Og husk jeg har altid og vil altid være der for dig. Jeg elsker dig.